Közgyűlés és tisztújítás

Vasárnap lezajlott Egyesületünk éves rendes közgyűlése.

Tisztelt Horgásztársak!

Vasárnap lezajlott Egyesületünk éves rendes közgyűlése. A megszokott napirendi pontok mellett az 5 évente kötelező tisztújítás is megtörtént és a vezetőség külön köszönetet mondott az elmúlt 5 évben kiemelkedő társadalmi munkát végző tagoknak. A pénzügyi beszámoló örömteli pontja volt, hogy korábbi évekkel ellentétben görgetett tartozás nélkül, pozitív bankszámla egyenleggel tudtuk zárni a 2022-es évet, mindezt a fejlesztések ellenére az eddigi legmagasabb bevételi mérleg oldallal.

A tisztújítás keretében a Felügyelő bizottság teljes egészében kicserélődött, mivel a feladatot eddig ellátó Montag Péter bizottsági elnök, valamint Virág Zoltán és Papp Ákos bizottsági tagok a következő ciklusban már nem vállalták a megbízatást. Az újonnan felálló bizottságban a tagság szavazatai alapján Pazaurek Péter tölti be a bizottság elnöki posztját, mellette Tömösközi-Györkő László és Dulánszky Attila leszek a bizottság tagjai. A Fegyelmi bizottságban személyi változás nem történt, csak pozíció csere. Ez alapján Képíró Gábor már bizottsági tagként folytatja a munkát Wágner Péter mellett és Gyenis László elnöklete alatt. Az Elnökségben szintén nagyobb változás történt, mivel Árpád Törő eddigi elnök egyéb elfoglaltságai miatt nem vállalta a következő 5 éves ciklust, helyére az alelnököt javasolta, akit a tagság elfogadott. Így a következő időszakban Miklós Bence tölti be az Egyesület elnöki posztját. Pál Zsolt továbbra is titkári pozícióban segíti az Egyesületet, míg Barta Gábor továbbra is versenyekért felel. Új elnökségi tagként az alelnöki posztra a tagság  Bagladi Zoltánt választotta. A tisztújítás során minden pozícióra ellenszavazat nélkül kerültek megválasztásra a tisztviselők.

A Közgyűlés lezárásaként szóbeli köszönetet kapott az elmúlt időszakban az Egyesület hírnevének öregbítéséért és segítségnyújtásért Csuka Tibor, Hajdú György, Tóth Zsolt, Szabó Lajos Róbert tiszteletes, Renvsevics Alex, Bagladi Zoltán, Vitai János Attila, Ternyák István, Mészáros Tibor, Fodor Tamás és Patai Péter. Emléktárgyat kapott a valóban kiemelkedő társadalmi munkát végző tagjaink - Ceglédi István, Ceglédi Kálmán, Várnai Róbert, Sziebert "Zsömi" Imre, Benedek Sándor, Dulánszky Attila, Ekkert József, Váczi Krisztián, Borbás Tibor, Zelefai Tamás, Istokovics Izabella és a Dávidok Bt., valamint az elmúlt 5 évben bizottsági feladatokat ellátó tisztviselők  Montag Péter, Virág Zoltán, Papp Ákos, Képíró Gábor, Wágner Péter, Gyenis László. Külön köszönetben és ajándékban részesült leköszönő elnökünk Törő Árpád.

Mindenkinek óriási köszönet, aki az elmúlt 5 évben segítette a munkánkat, külön a tisztséget már nem vállaló tagjainknak!

Az új bizottságoknak kitartást és jó munkát kívánunk!

A vezetőség mindenképpen a megkezdett munkát viszi tovább az eddigi szemléletben és odaadással.

BCM Kovácshida HE vezetősége

February 4, 2024

Támogatás

Adód 1%-ával támogathatod a BCM Kovácshida Horgászegyesületet.
Minden felajánlást köszönünk!
Adószám: 19944544-1-02