2. helyezés az IBCC-n

Három szó a csapatunk teljesítménye miatt. GRATULÁCIÓ, BÜSZKESÉG, ÖRÖM.

Kedves Horgásztársak!

A mai napon véget ért a legnagyobb bojlis verseny, az IBCC. Egyesületünk az idei évben is egy saját csapattal képviseltette magát.

Három szó jut eszembe a csapatunk teljesítménye miatt. GRATULÁCIÓ, BÜSZKESÉG, ÖRÖM.

A fiúk - Bartha Gábor, Képíró Gábor és Németh Norbert - a déli parton horgászva szektorban a 2. helyezést érték 24 csapat közül. A sokkal erősebb és halat jobban adó szektorokkal is összevetve a teljes, 255 csapatos mezőnyben a 101. helyen végeztek. Ez azonban mit sem számít. Egy kis dél-baranyai horgász egyesület csapata a saját forrásokra és valamennyi egyesületi támogatásra támaszkodva ilyen eredményt tudott elérni a nagy nemzetközi bojli gyártók és horgász márkák által támogatott csapatok között.

A srácok 29 db halat tudtak fogni a nem egész 6 nap alatt, ami 309,97 kg összfogást eredményezett, 10 kg feletti átlaggal.

Valószínűleg az eredmény hirdetéskor sokan kaptak fel a fejüket a csapatnév hallatán. "Mi az a BCM HE Team Kovácshida?" Már tudják.

Köszönjük fiúk, hogy vittétek hírünket! És valóban nagyon büszkék vagyunk rátok! Ezt a vezetőség nevében biztosan és remélem minden tagtársunk nevében mondhatom.

Gratulálunk nektek!

És rajtuk kívül még tagjaink közül másik csapatba és másik szektorban Medgyesi Gergő és Nagy-Szilitsán István is részt vett ezen a nagyhírű versenyen. Sajnos nekik egy nagyon gyenge hely jutott, így igazán nem tudták megmutatni mire is képesek. De a kitartásért és az elhivatottságukért rájuk is büszkék vagyunk!

Miklós Bence

BCM Kovácshida HE elnök

February 4, 2024

Támogatás

Adód 1%-ával támogathatod a BCM Kovácshida Horgászegyesületet.
Minden felajánlást köszönünk!
Adószám: 19944544-1-02