Pályázati felhívás - Verseny támogatói program

A BCM Kovácshida Horgászegyesület támogatói program

A program célja, hogy az Egyesület alapszabályában foglaltaknak megfelelően támogassuk a horgász versenysport (békéshalas és pergető versenyek) iránt elkötelezett egyesületi tagjainkat.

A programban való részvétel feltételei: Rendes tagsági viszony a BCM Kovácshida Horgászegyesületnél, melynek keretében felnőtt, ifjúsági és gyermekhorgász is pályázhat (gyermekhorgász esetén feltétel legalább egy szülői tagság megléte, ahol a gyermekhorgász képviselője felelős a vállalás teljesítéséért).

A pergető és a békéshalas versenyzés nem összevonható, valamint egy főnél kizárólag egy szakág támogatható.

Egyesületünk maximum 3 Fő támogatását tudja vállalni. A vállalás nem teljesítése esetén (vis maior helyzetek kivételével) a szponzorációs vásárlási keret (felhasznált mértéke) valamint a ruhák beszerzési értéke visszatérítendő az Egyesület részére.

A versenytámogatásra nem pályázhat olyan személy, aki a BCM Kovácshida HE fegyelmi bizottsága vagy elnöksége által figyelmeztetésben/eltiltásban részesült.

Elbírálási szempontok:

  • A horgász versenysportban elért korábbi eredmények, sikerek
  • A tervezett horgászversenyek minőségi mutatói
  • Szakág melyben a versenyek zajlanak

Amit biztosítunk:

  • Egyesületi logóval ellátott póló, pulóver, sapka, matricák, molinó, szakmai támogatás
  • Az Egyesület által kijelölt horgászboltban 80 ezer Ft-os vásárlási keret (pergető szakágban 30 ezer Ft), mely felhasználható az adott verseny technikai megvalósításához szükséges felszerelés megvásárlására (kivételt képeznek - ruházati termékek, székek, fotelek, ágyak, sátrak, versenyládák, egyéb kényelmi eszközök)

Amit elvárunk:

  • Legalább 6 versenyen való részvétel (melyből maximum 2 db lehet BCM Kovácshida HE szervezésében) a 2022 évi versenyszezonban (pergető szakágban legalább 3 versenyen való részvétel melyből maximum 1 lehet BCM Kovácshida HE szervezésében).
  • Az egyesület hírnevének öregbítése, jó minőségű fotó dokumentáció (legalább 5 fotó), valamint versenybeszámoló írása (legalább 1000 karakter szóközökkel), melyet az Egyesület weboldalán és facebook oldalán közzé teszünk. A fotókat és beszámolót a versenyt követő 72 órán belül kéretik eljuttatni az egyesület részére.

Pályázati adatlapot kitöltve a halőrházban kérjük leadni 2022. 02. 15-ig. Döntés 2022. 02. 28-ig.

BCM Kovácshida HE vezetősége

February 4, 2024

Támogatás

Adód 1%-ával támogathatod a BCM Kovácshida Horgászegyesületet.
Minden felajánlást köszönünk!
Adószám: 19944544-1-02