Facebook BCM HE horgásztavak +1 BCM HE horgásztavak

Pinterest BCM HE horgásztavak

Fénykép feltöltés

Horgászbolt

Rácvárosi Horgászbolt és webáruház

 

Gigant Baits Bojli

Időkép

 

Országos Meteorológiai Szolgálat

Szálláshely igénybevételi szabályok-feltételek

  1. A vendégház két szoba, konyha, zuhanyzó-mosdó-wc, étkező helységekből áll, szobánként 3-3 ággyal.
  2. A ház alapbérlete 4 személyig 10 000Ft,/ éjszaka, négy személy felett személyenként +1000Ft. Az előzetes igénylést követően , 50% előleg befizetésével válik lefoglalttá a szállás. 10 éves kor alatti gyermek után nem kell az alapdíjon felül térítést fizetni.
  3. Nagyobb csoportos horgászat során, további 6 személy veheti igénybe egyidejűleg a szállás egyéb szolgáltatásait (fürdő, konyha, stb.)  személyenként napi 500Ft térítés ellenében, elhelyezésükről maguknak kell gondoskodniuk. (pld. sátor, lakókocsi, stb.)
  4. A szállást, az első bérelt éjszaka előtt 1400 órától lehet elfoglalni, és a kifizetett éjszakát követő délelőtt 1100 óráig el kell hagyni. 
  5. A bérlők kötelesek a szállást és közvetlen környezetét az átvételi állapotnak megfelelően (anyagi felelősség terhe mellett) épségben hátrahagyni. 
  6. Közvetlenül a vendégház előtt , a Szödönyi-tavi horgászhelyen elsőbbséget élveznek a szállóvendégek, ami azt jelenti, hogy amennyiben érvényes területi engedéllyel, vagy megváltott napijeggyel rendelkeznek, akkor ott ők jogosultak horgászni. Ezen irányú jelzésükre az ott horgászó személynek másik helyet kell választania.
  7. Szabadtérben tűzet gyújtani csak a kijelölt helyen szabad!

BCM Kovácshida HE. vezetősége!

Az egyesület csak ezen a honlapján közölt adatokért vállal felelősséget!

telefonszám-halőr+3620 394 8516

+3620 230 9097